Beachhandboll!

Vi trivs riktigt bra här. Malva leker med alla. Det spelar ingen roll om barnen är flera år äldre. Hon kommer gilla förskolan.
 
I fredags var vi på Kompassen igen. I lördags var Jimmy och Malva på soptippen och i Bunkeflostrand och hoppade studsmatta. Resten av dagen var det bus på gatan som gällde.
 
Igår åkte vi till Ribban för att heja på Jennifer. Hon spelar i handboll IFK Klagshamns F04 och nu var det beachhandbollsturnering. Hela laget var riktigt duktiga. Jennifer spelade ute några matcher och stod i mål i några. De spelade lika i första matchen och vann sedan fyra matcher, så de hamnade i a-finalen. Där mötte de det laget som de hade spelat lika mot. Även nu blev det en spännande match som slutade oavgjort. Matchen avgjordes med shoot out. Det verkade avancerat för de här tjejerna, men det andra laget gjorde stegfel. Sedan passade Jennifer till Bianca som sköt mål och det blev en massa jubel. Vi hade med oss pannkakor och nyponsoppa. Malva passade på att gräva lite i sanden och leka på en bmx-bana, innan hon somnade lagom till de sista matcherna och finalen. Det var härligt väder, men lite blåsigt. Precis när det var slut kom regnet och vi snabbade oss till bilen.
 
 
Vi åkte sedan till Margit och fick stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar. Riktigt gott som alltid. Sedan blev det som vanligt bullar och kakor. Malva hade lite svårt att vara still och det roligaste var att prova Margits skor.
 
 
Idag har vi busat med barnen på gatan igen och cyklat en lång runda på trehjulingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0