Malva-mys

I söndags blev det god mat i Sandby. Vi fick träffa Mikaels tjej också och hon verkade trevlig. Malva gillade henne också. De hade samma färg på hår och ögon
 
I måndags fixade vi mest hemma. Malva var duktig och hjälpte mig att hänga upp tvätt. Jimmy jobbade sin första dag och var på introduktion i Yngsjö.
 
I tisdags hade vi en heldag inne i Malmö. Först Kompassen. Malva var nästan äldst, så det märks att många har börjat på förskolan. Efteråt gick vi på Möllan. Jag hade hoppats på att hon skulle somna direkt, så hon var pigg när vi kom till badet. Istället somnade hon när vi var på väg från Möllan, så jag fick sitta och vänta en stund medan hon sov när vi kom till Parkmöllan. Helt yrvaken såg hon sedan vart vi var. Hon var överlycklig. Bada, bada är en av hennes favoriter. Vi var där en timme. Hon gick mest upp och ner ur båda poolerna. Det kunde hon inte själv när vi var där i våras. Vi kastade lite boll och simmade i den djupa bassängen. Hon är fortfarande orädd för vattnet, så det gäller att ha koll, så hon inte hoppar i där det är för djupt. Vi fick en läcka lagad under dagen, så nu droppar det inte längre från blandaren i köket.
 
Igår var Malva med mig hos barnmorskan. Förra gången var jag aldrig på det besöket, för Malva hade kommit samma morgon. Den här är inte lika snabb. Malva satt snällt på en gunghäst under hela besöket. Magen var nu 34 cm. Hjärtat var lite snabbt från början, men lugnade sedan ner sig och slog 148 slag/minut. Mitt blodtryck var samma (110/60) som gångerna innan och jag vägde även lika mycket (78 kg) som sist. Hb-värdet hade gått upp mycket och var nu på 125. Det är lika mycket som jag hade första gången tror jag.
 
På kvällen kom Emma och Katrin hit. De hade med sig en fin hortentsia och god choklad. Jag visade runt i huset. Både Jimmy och Malva sov, men Jimmy kom upp ganska snabbt. Vi åt tacopaj. Jimmy skulle sen på Malmöfestivalen och se Timbuktu. Malva kom upp vid åtta. Yrvaken och lite blyg i början, men det gick snabbt över när hon fick leka. Glass till efterrätt tackade hon inte heller nej till.
 
Idag har jag och Malva varit uppe tidigt och cyklat på gatan. Marina har varit förbi och sagt hej. Malva och jag har varit på lekplats och hon busade mycket med Molly som bor här i närheten.
 
Dagarna går snabbt och jag tror inte jag kommer behöva vänta på bebisen. Jag har inte ont någonstans och ska passa på att mysa mycket med min lilla tjej, som snart ska bli storasyster!

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Jag håller med dig. Passa på att mysa så mycket du bara kan med lilla, snart stora syster Malva.

2014-08-21 @ 19:39:10
Postat av: Sofie

Helt galet när man tänker på att lilla tjejen ska bli storasyster!! Lycka till med allt<3 kram

Svar: Känns svårt för mig att förstå, fast magen är så stor. Jag är kanske lika ovetande som Malva, fast det blir ju verkligt snart!:)
Helena

2014-08-21 @ 20:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0