Sista jobbdagarna

Natten mellan lördag och söndag var min sista natt på väldigt länge.

På söndagen var det väldigt varmt. Linda och Jill kom och hälsade på på eftermiddagen. Vi bjöd på grillad fläskfilé till mat och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. Det verkade populärt hos alla. Malva busade och lyckades efter ett tag fastna i leran i vår "pool". Det var kul att springa ut där, men mindre roligt när inte sandalerna gick att lyfta längre.

I måndags började min sista dagvecka och nästa vecka är det min sista eftermiddag/kväll och helg vecka. Under kvällen var den stora underhållningen bland barnen på gatan den stora vattenpölen som fanns utanför grannens hus. De sprang fram och tillbaka. Vissa blev blötare än andra och den första att göra magplask i pölen var Hugo. Malva klarade sig med väldigt blöta gummistövlar och lite stänk här och var. Att det kan vara så kul med vatten och extra kul när man får prova göra som de "stora" barnen.

Igår åkte vi till Jimmys pappa, när jag kom hem från jobbet. Det var länge sedan vi träffade Björn och Agata. Malva var lite blyg från början, men det släppte snart och de hade många roliga saker man kunde leka med. Hon fick ett par nya skor, som hon genast ville testa. Rosa Lacoste från Turkiet. Lite stora, men de gick bra att gå med. Vi körde sedan förbi lekplatsen, där vi bodde innan. Sedan lämnade vi Jimmy hos Max. Han skulle på BK Göran. Jag och Malva åkte till fotbollsträningen i Hardeberga. Riktigt härligt väder. Kul att se så många både nya och gamla spelare. Träningen såg rolig ut med mycket teknik och spel. Själv hade jag fullt upp med att ha koll på Malva, som helst gjorde en massa andra saker än satt fint och tittade på när tjejerna tränade. Johanna fick nog mest pluspoäng, eftersom hon bjöd Malva på kanelbulle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0