Alla hjärtans dag!

Vi hann med mycket igår. Dagen började med tvätt. Malva hjälpte mig. Bara att gå till tvättstugan (50 m) tog en kvart. Malva hittade en vattenpöl på vägen dit. När vi hade gått förbi den, så vände vi och gick tillbaka igenom vattnet, hoppade lite och gick sedan mot tvättstugan igen. Precis när vi kommit förbi pölen, så vände vi tillbaka igen och gjorde samma sak. Detta gjorde vi gång på gång på gång. Lika kul varje gång! Till slut fick jag lyfta Malva till tvättstugan. På vägen tillbaka gick vi förbi lekplatsen på gården och hittade en blå spade i sanden. Malva tyckte sanden såg god ut och smakade på den två gånger innan jag fick bort spaden från munnen. Hon verkade inte tycka det var äckligt att få sand i munnen.
 
 
Malva tog sedan en tupplur, medan jag tittade på skidor. Två medaljer till. Cologna var grym, men Johan Olsson och Daniel Richardsson var också riktigt bra. Kul för båda och skönt med tiondelarna på rätt sida.
 
På kvällen var jag och Malva och badade på Parkmöllan, medan Jimmy var och tränade crossfit. Malva fick äntligen ha sina nya badbyxor på sig. Hon har burit omkring mycket på dem här hemma. Hon verkar tycka dem är fina och drog mycket i vollangen när hon gick omkring i den lilla poolen. Det var riktigt kul att bada och hon är duktig på att dyka under vattnet. En tjej höll på att lära sig simma och Malva tyckte det var intressant att titta på henne. Det enda tråkiga var efter duschen, då blöjan skulle på igen. Annars var hon en solstråle hela tiden!
 
 
Kvällen avslutades med tacopaj och choklad. Malva somnade tidigt. Jimmy slocknade strax därefter i soffan, så det blev inte någon sen kväll! Hoppas alla hade en mysig Alla hjärtans dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0