Mycket mys och hinner inte med...

I torsdags var jag på mammasamtal på BVC. Vi hade lagt ut Saaben på Blocket på onsdagen, så det var en som var och tittade på den.
 
I fredags höll vi oss inne på dagen. Malva är supersnuvig och känns lite hängig. Vi tog ett varmt bad alla tre. På kvällen åkte vi och tittade på Jimmys träning. Malva var så söt och försökte härma de som tränade. Hon vevade på armarna och slängde sig på magen och hoppade. Efter träningen hämtade vi Anneli och Oskar på stationen i Lund. Vi åkte till Sandby och åt crepes. Sedan var det idol som gällde. Ludvig borde ha åkt för länge sedan.
 
 
I lördags bestämde jag mig för att göra äppelkaka, men behövde socker. Tänkte snabbt cykla till affären, men då visade det sig att växlarna inte fungerade. Kasst att precis ha haft cykeln på service och nu fungerar de inte. Det var ju inget fel på dem innan. Ska dit och klaga, men jobbigt med extra jobb. Anneli, Oskar, Mikael, mamma och pappa dök upp. Äppelkakan blev klar och verkade glida ner med lite vaniljsås. Vi körde sedan till Hököpinge och träffade Kellan för första gången. Så liten han var. Hälften av Vide och så liten har han aldrig varit. Vi åt pizza och sedan kladdkaka med grädde. På kvällen blev det fotboll hemma och tyvärr ingen vinst...
 
I söndags började jag dagen i Kombihallen. p11 spelade futsal och jag och Igno dömde. Mycket att hålla koll på, men de har inte regeln med att inte få spela tillbaka till målvakt, så det gör det lättare. Kul att döma. Det var riktigt blåsigt och kallt, så tur att det inte var ute. Vi åkte sedan en runda till Sandby, så vi hann träffa Anneli och Oskar en stund till.
 
Igår var Malva hemma från förskolan och vi åkte till Kompassen. Hon var glad, ritade, lekte med lera, åkte rutschkana och fick vara groda. Hon hoppade som en galning och var riktigt nöjd. Jag skulle sedan på efterkontroll på mvc och barnen fick följa med. Båda sov, så det var lugnt och skönt. Allt var bra och mitt hb-värde var uppe i 125. På kvällen blev det träning. Vide var ledsen till och från. Stefan passade honom en stund och Dasti vaggade honom lite, men han ville helst sitta hos mig. Ibland blir det så. Bra fart på träningen och mycket folk. Kul det var var med på, även om alla mina mottagningar inte sitter som de ska. Jag hann i alla fall bli svettig!
 
 
Idag har mammagruppen träffats hemma hos en i Vellinge. Sju av åtta mammor med barn var där. God frukost och mycket bebissnack. Att ta ett gruppfoto var ett måste.
 
 
På efterdagen kom en man och köpte Saaben. En bra affär för båda tror jag. Skönt att inte ha tre bilar stående... Malva leker nya lekar hela tiden. Den senaste är att kaninen ska suga på hennes bröst och byta blöja. Jag undrar vem som har lärt henne den?!?;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0