Träningsvärk

Äntligen har jag tagit tag i min träning och får se hur länge det håller i sig. I tisdags tränade jag på Friskis, för första gången sedan förra året. Jag var på några mammagympa pass då. Cirkelfys med Billy blev det nu. 10 övningar tre varv. Några lätta övningar med benen, där jag känner mig stark, men mina armar och mage är inte i hundra form. Kul och svettigt!
 
På kvällen var det fotbollsträning i Hardeberga. Planen var tung av allt regnande, men det var en härlig höstkväll. Vi började med att passa i kvadrater, där vi spelare hade nummer 1-5. Först i en, sedan två och sedan i alla fyra. Vi hade sedan engelska kvadraten. Jag, Amanda, Amanda, Lindell och Stenkil lyckades riktigt bra. Vi spelade sedan tempospel med väggar och avslutade med spel på stor plan. Härlig träning!
 
Igår cyklade jag till Heleneholm, för ett nytt pass cirkelfys. Fyra övningar var samma som i tisdags. Själv fick jag hoppa över armhävningarna, då jag hade för mycket träningsvärk. Knäböj på upp och nervänd bosuboll var lättast. Skönt att träningen verkar ha aktiverat mina muskler.
 
Nu ska jag vila resten av veckan, så får se när jag åker dit nästa gång. Kortet varar en månad till, så får se vad det blir sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0