Stockholmshelg!

I fredags var Malva på simningen som vanligt. De hade nästan hela lektionen i den djupa bassängen. Malva gjorde som hon skulle och gillar verkligen att bada. Efter badet, så snabbade vi oss hem och hämtade Vide och Jimmy. Vi körde sedan till Sturup och tog flyget till Stockholm. Från Arlanda tog vi flygbussen till Fridhemsplan och gick sedan till Anneli. Barnen gillade verkligen resan. Det blev falafel när vi kom fram.
 
 
Barnen var uppe tidigt på morgenen och lekte med Meja. Först var Meja lite avvaktande mot Malva och Vide, men de var snälla mot henne så efter ett tag var det full fart på alla. Strax efter nio begav vi oss mot Junibacken. Malva och Vide hade fått det i julklapp. Tunnelbana och buss. Det var fullt med barnfamiljer, som var på väg dit och vi fick köa för att komma in. Vi började med Sagotåget. De varnade för att det avslutades lite läskigt. Det var hur mysig och fint som helst. Barnen var helt stilla och tittade och lyssnade. Madicken, Emil, Karlsson på Taket, Nils Karlsson Pyssling, Ronja och Bröderna Lejonhjärta. Så mycket tid de måste ha lagt ner för att få med alla detaljer. Efter tåget blev det lek i Villa Villekulla. Jätteroligt! Efter en lång stund så gick vi vidare till Mumindalen. Även det var roligt med en karusell och en stor rutschkana. Vi avslutade med fler sagor. Barnen hade nog kunnat vara där hela dagen. På vägen hem så slocknade först Meja och sedan Vide. Vide var helt utslagen när vi var på affären. På eftermiddagen blev det skidor på tv och Melodifestivalen och taco på kvällen. Jimmy och Lasse hade varit iväg hela dagen på shoppingrunda och kom förbi och köpte med sig hamburgare. Vide var uppe alldeles för länge och var till slut övertrött.
 
 
Tidigt uppe igen på söndagen. Vi åkte sedan till ett badhus. Meja och Vide höll till i bebisbassängen. Malva tränade lite simning och så körde vi en hinderbana i den djupa bassängen flera gånger. Efter badet var alla barn och även vi vuxna trötta. Vi tittade på mer skidor och vid 16-tiden gick vi till flygbussen och tog sedan flyget hem till Skåne igen. En rolig och intensiv helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0