Frivecka

Jag och barnen startade friveckan med att cykla till Hylliebadet. Vi var där i flera timmar. Vi var mycket i träningsbassängen och Malva och Vide tränade simning och lekte. Malva simmade även i den djupa bassängen. Först 50 meter. Sedan gick hon upp på startpallen och dök i och simmade 50 meter till. I slutet gick det inte så snabbt, men fram kom hon utan att ha tagit tag i kanten. Vi värmde oss i bubbelpoolen och badade sedan en del i äventyrsdelen. Malva simmade själv runt i strömmen och Vide försökte även han. De hoppade i från kanten båda två och simmade till mig. Det gäller bara att ha full uppsikt på Vide, för han kommer ibland inte fram så snabbt som han vill, men han har blivit duktig. Malva åkte flera vattenrutschkanor och Vide åkte den i bebisbassängen, men gillar inte de stora. På hemvägen cyklade Malva på bra och det var nästan helt mörkt när vi kom hem.
 
På tisdagen tränade jag crossfit på dagen. Repklättrning och dubble-unders i 7 minuter. Pushpress 25 kg och toes-to-bar i 7 minuter. Passet avslutades med så många burpees man han på 7 minuter. Jag kom upp i 90 stycken, men det var riktigt jobbigt. Jag hade ju ont i armarna redan innan jag började. På kvällen var det skridskoskola för barnen. Malva ville vara med i mittengruppen igen och hade varit duktig. Vide var med hela tiden och det var först sista tio, som han ville gå av, men då fick han åka bort till Jimmy och glömde att han inte ville åka mer. Han gillade att pjätta oss. Kvällen avslutade jag med futsal i Harlösa. Kul att spela inne! Bra tempo, för att vara första gången. Jag spelade inte förra året, så det kändes som man hade glömt en del regler.
 
På onsdagen hade barnen Halloweenfest på förskolan. Malva var Elsa och Vide tiger. Själv kände jag mig inte så bra, så jag var hemma och vilade i någon timme.
 
 
På torsdagen var jag bättre igen och var på crossfiten, med träningsvärk i armarna. Strikta pressar med 20 kg (8-8-8-8-3-3-3-3), rodddrag med 12 kg 10 med höger och sedan 10 med vänster åtta gånger och avslutning med 800 meter rodd och 200 meter med 24 kg i varje hand. På eftermiddagen var vi hos Marianne och jag och Vide var på minisim. Han njuter varje gång och kommer nog lära sig simma snabbt. Han tar sig fram under vattnet.
 
På fredagen var jag och barnen på Vanningen och badade. Malva hade sedan simskola, där hon hade simmat på rygg i den djupa. På kvällen var jag i Svalöv och spelade futsalturnering. Vi förlorade första matchen mot Torn med 1-0, men jag tyckte vi spelade tillräckligt bra för att få med oss minst en poäng. I andra matchen mötte vi Glumslöv. Angelika var grym och gjorde mål efter tio sekunder. Sedan gjorde hon ett till. Full fart framåt och tuff i närkamperna. Vi vann med 2-0. Mot Stehag kom vi inte alls upp i vår nivå och de vann med 2-0. Vi behövde vinna sista mot Hessleholm, men trots att vi var bättre än dem, så fick vi inte in bollen. 0-0. Vi gick inte vidare utan Torn och Glumslöv gick till slutspel från vår grupp. Väldigt små marginaler i futsal. Det kändes som alla lag kunde slå alla och vem som helst hade kunnat vinna hela turneringen. Kvällen avslutades ändå grymt bra, då Sverige slog Italien.
 
I lördags var vi på Jump med Maja och Olivia. Jag hoppade lite med barnen. Maja hade längtat så och var jätteduktig. Malva var nöjd att hon lyckades hoppa över kanten ner i skumgummikuddarna. Barnen var helt svettiga när timmen var över. Vi körde sedan hem till oss. Vi åt lasagne och en massa glass till efterrätt. Malva och Olivia byggde pärlplattor. Vide lekte mest med sig själv och Maja fortsatte hoppa på vår studsmatta eller hjulade sig fram inne hos oss.
 
Igår så hade vi fullt upp igen. Jag var i Falkenberg och dömde sista matchen för säsongen. Böljan - Östersund. Riktigt härligt väder för att vara i mitten av november och även en fin plan för att vara så här sent på året. Östersund gjorde matchens enda mål och vann. Böljan var ändå glada, då de klarade sig kvar i Elitettan. Malva börjde dagen med innefotboll. Sedan kalas hos Lily och Sigrid, men det gick inte bra innan då hon inte hittade sina vita tights. Eftermiddagen fortsatte sedan med Hampus 2-årskalas, då även jag anslöt efter en stund. Vi åt pasta med köttfärssås, innan vi begav oss hemåt. Jag gick sedan på och ska jobba natt i två veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0