Fullt upp

 
 
Helgen 14-15 april, så var Jimmy på Svensexa hela lördagen. Jag och barnen körde till Eslöv och hälsade på Ida, David, Malte och Tore. På söndagen åkte jag till Uppsala för att döma premiären i Elitettan. IK Uppsala Fotboll - IF Böljan. Hemmalaget vann med 5-0.
 
Veckan efter jobbade jag eftermiddag och helg. Jag fick en del gjort på förmiddagarna och var och tränade crossfit några dagar. På fredagen hade jag tagit föräldraledigt, så vi hade en mysig dag. Crossfit på morgonen och därefter brunch på Ikea. Vide ville cykla till farmor, så vi tog alla tre cyklarna dit. Jag och Malva fortsatte till Vanningen. Malva hade simskola och jag simmade 50 längder under tiden. Vi cyklade sedan via farmor och hämtade upp Vide. Lite gnäll på hemvägen, men de var duktiga. På kvällen var vi på Jennifers 14-årskalas. God mat och trevligt folk. Malva kände sig stor och hängde med de stora barnen. Vide höll sig mest hos oss och var en trött liten kille. På lördagen var det möhippa för Celia och jag hängde med till Kallbadhuset efter jobbet. Bastu och dopp i havet!
 
 
Jag började sedan min frivecka. På måndagen hade Malva fotboll. Efter det åkte jag och barnen in till Malmö och tittade på MFF - BP. Inte deras bästa match, men bra stämning efter målen. Jag fixade en del hemma, tränade fotboll och crossfit, var på hälsoundersökning och var fjärdedomare under veckan. Rosengård vann mot Eskilstuna med 9-0. Oväntat stora siffror!
 
 
På fredagen efter Malvas simning, så tog vi flyget till Stockholm. Vide somnade innan vi kom fram, men Malva stannade uppe och tittade på Let's Dance. Hennes nya favoritprogram och hon hejar på Margaux. På lördagen var vi på lekplats på förmiddagen. Soligt, men kallt. Barnen lekte jättebra tillsammans, men Meja var lite sjuk. På eftermiddagen var jag på Skytteholms IP och dömde AIK - Ljusdals IF. Soligt i första halvlek och lite regnigt i andra. AIK vann med 3-0. Själv blev jag nästan knockad av en hård rensning som träffade mig rakt i huvudet, men som tur var så gick det bra. På kvällen blev det grillat. På söndagen tog vi tåget hem. Nästan en timme sent, så kom vi fram och vi gick hem till Mikael och Annica. Barnen skulle vara där och jag och Jimmy skulle på Prison Island med Marina, William och Jennifer. Det blev 2,5 timmes rolig lek. Det gällde både att tänka och ta i. Riktigt roligt! Barnen hade båda två somnat hos barnvakterna, så det hade det lugnt i slutet. Vi avslutade kvällen med pizza hos Marina och Bosse.
 
 
 
På Valborg var Jimmy och barnen hemma. På eftermiddagen åkte Jimmy och Vide till Claudio, för att hjälpa honom med några rör. Vide var överlycklig när han hade fått en säck med gosedjur och Nemo blev direkt favoriterna. På kvällen åt vi på Spot inne i Malmö. God pasta, pizza och efterrätt, men rörigt med beställningarna.
 
 
På onsdagen spelade jag match på kvällen. U-laget mötte Hammenhög borta. De visade sig vara för bra, men inte konstigt med en div-1 trupp. Vi kom med fyra rutinerade och resten unga tjejer som gör sitt första år som seniorer. Angelica var grym i målet och räddade mycket. De missade också mycket. Vi hade några chanser, men fick inte till det i avsluten. De ledde med 6-0 i paus och det hade kunnat vara större siffror. I andra halvlek hittade vi mer rätt. Jackie och Kröger gjorde det riktigt bra där bak. Jag hittade Kajan flera gånger och hon gjorde hat-trick. 3-3 blev det i andra och det ska vi vara nöjda med!
 
Under veckan har vädret blivit bättre och bättre. I torsdags hade Malva fotboll och kämpar på bra. Vide hade simning. Är som vanligt duktig, när han väl gör det han ska. Han har för det mesta fullt upp med att vara under vattnet och har lite svårt att lyssna. På fredagen hade Malva avslutning på simskolan. Jag och Vide tittade på. Hon var jätteduktig. Ryggsim, bröstsim och crawl. Det går framåt med allt! Barnen var under kvällen hos farmor och Bosse, då jag skulle till jobbet och Jimmy roade sig på Arenan.
 
På lördagen blev det inte mycket sömn för mig. Malva skulle på Camp Eld med knytte. Strålande sol, men lite kyligt i luften från början. Det var bara fyra barn, men de hade roligt ihop. En massa lekar och uppdrag. Det bjöds på korv med bröd och saft på Elins äng. 
 
   
 
Jimmy skjutsade sedan mig till Hardeberga för match mot Dalby/Genarp. Vi var riktigt taggade för vinst, efter tre förluster. Spelet var bra i den sista, så nu var det bara vinsten som saknades. Vi tar direkt tag i spelet, men lyckas inte riktigt i avsluten. Dalby/Genarp skapar inte mycket, men de har några bra spelare som oroar. 0-0 i paus. Direkt i andra halvlek hittar Kajan mig framför mål och jag kan vända upp och göra 1-0. Det känns lugnt och säkert, men vi får inte in fler bollar. Istället kvitterar Dalby och vi blir stressade. Olinda kan sedan göra 2-1, efter att jag kommit runt på kanten. I slutet får jag straff med mig, fast jag aldrig trillar när målvakten är på mig. Emma Nilsson sätter den kyligt via stolpen. Nu känns det avgjort men med minuten kvar får bortalaget straff och reducerar. I sista sekunden tar sig Olinda in i straffområdet och lyfter fram bollen till mig, som kan nicka in 4-1. Hur skönt som helst med 3 poäng. Det var vi värda!
 
Jimmy och barnen var under tiden på Astrids kalas. Jag åkte dit efter matchen och vi åkte sedan hem till dem och åt grillat. Själv var jag extremt trött, men höll mig vaken. Barnen lekte bra tillsammans!
 
Igår sprang barnen Kalvinknatet. Mormor och morfar var där och hejade. Jättemycket folk och sommarväder! Jag var med och sprang med Vide. Först uppvärming och sedan var det full fart. Vide har varit laddad för detta länge och var säker på att han skulle vinna. Nu var det flera snabba, men han kämpade på bra. Efter 300 meter var han rejält flåsig, men sedan orkade han ändå spurta i mål. Han var lycklig över medaljen och chokladdrickan. Tre barn var före honom, men han tyckte ändå att han vann så det var bra! Malva sprang själv och hamnade långt bak i starten. Det var så många barn, så jag missade när hon sprang förbi. Vid målgången såg jag henne och hon var nöjd över att hon sprungt förbi många. Barnen träffade sedan Kalvin och hoppade på hoppborgar. En lyckad dag! Hoppas på många så här fina dagar i sommar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0