Måkläppen och BVC

På onsdagen hade vi som vanligt mammaträning. Lis håller i det väldigt bra. På torsdagen var jag och tränade crossfit på förmiddagen. Vide fick hem Drakis. Han var så glad och det lät som alla andra hade blivit glada för hans skull. Flera tjejer hade kommit fram och kramat honom. Drakis fick vara med på allt. På kvällen hängde han med till innebandyn.
 
 
Även på fredagen blev det crossfit. Alltid skönt efteråt och Linnea sköter sig bra.
 
 
 Lördagen startade med tennis och gymnastik. På eftermiddagen kom min mamma och pappa för ett litet firande med Linnea. Linnea fick ett paket, men var inte alls så intresserad av att öppna det. Min gamla borste var mycket roligare. Efter en stund och med mycket hjälp av Vide, så fick vi se vad det var. Hon blir bättre och bättre på att gå, så snart kryper hon inte alls. Vi åt lax med pressad potatis. Rulltårta med grädde till efterrätt och mamma hade med nybakade lussekatter. Malva, Vide, mamma och jag spelade Skipbo. Det tog väldigt lång tid. 
 
  
 
På söndagen var det simhopp, men bara Malva var med.
 
 
Förra veckan hade barnen studiedag på tisdagen. Jag och mamma har länge pratat om att åka till Målkläppen, men vi var väldigt oroliga över vinden, Till slut bestämde vi oss ändå för att åka, för att slippa allt folk på helgen. Vi började gå och vinden var först inte så farlig. När vi gick längs vattnet, så blåste det mycket hela tiden, men det var nog bara Linnea som tyckte det var riktigt jobbigt. Vi gick ganska långt och barnen började tycka det var långtråkigt. Vi frågade någon om de sett någon säl, men det hade de inte fast de hade kikare. Lite konstigt tyckte jag, men de var väl ute i vattnet. Vi valde att äta matsäck. Korv med bröd. Gott, men väldigt kallt om händerna. Vi var väldigt nära att vända tillbaka, men jag tyckte vi kunde fortsätta lite till och fråga nästa vi mötte. Tur var väl det, för de sa att de hade sett massor av sälar längst ut på udden. Vi fortsatte i blåsten och kom till slut fram. Riktigt coolt med så många sälar, även om vi inte var så nära. Häftigt att se dem ute i naturen och inte bara på Skånes djurpark. Vi gick sedan tillbaka. Det gick inte så snabbt, för Vide letade efter stenar på vägen. Vi fikade sedan i ett vindskydd. Skönt att slippa blåsten. Vi gick sedan till bilen och hann precis till Vides simning. Malva hade också simning och Vide fotboll. Jag var sedan helt slut. Jag är inte van att gå med Linnea i bärsele och vi gick långt i mjuk sand och blåst. En väldigt bra utflykt blev det till slut!
 
 
På onsdagen körde vi mammaträning igen. 9 minuter jägarvila och en massa annat. På eftermiddagen hade Malva med sig kompis hem och Vide skrev om Drakis. Väldigt fint med små bokstäver. Jag hjälpte bara honom att stava. Som han kämpar när han har bestämt sig för något.
 
 
På torsdagen och fredagen var jag på crossfit. Marklyft, hopprep, armhävningar, pullups, powercleans och burpees. Svettigt och jobbigt som vanligt. Vide hade innebandy på torsdagskvällen och då körde jag inlines nästan ända ner till havet och tillbaka. Linnea sov gott i vagnen.
 
 
I helgen har det varit tennis, gymnastik och simhopp. Jag och Vide hann med en pokémonrunda i lördags och igår var det extrastämma med sammfälligheten. Det röstades i den hett diskuterade frågan och vi ska öppna upp parken eller inte. Det blev inte 82-64. Nu hoppas jag bara de tre sista veckorna går snabbt och folk slutar snacka en massa skit om varandra. Igår firade vi första advent med att lite julsaker åkte fram, grillad korv och en chokladkokos kaka med chokladgrädde och blåbär.
 
 
Idag är det den sista november. Det hade kommit lite, lite snö i natt. Jimmy har åkt till Södertälje för några dagars jobb. Själv tog jag ner studsmattan, så nu får den vila fram till mars. Imorgon blir det julkalendrar och snart ska vi baka pepparkakor, lussekatter och göra pepparkakshus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0