Utslagna i cupen

Vi hade återigen inte samma lag, men idag hade vi lånat in en "riktig" målvakt från Flanhövve. Det märks stor skillnad när man har någon som är van att stå i mål. Peter var med igen och en kompis till Zoran som varit med tidigare. Motståndarna hade lånat in Julia som spelar i Sandby och hon stod i deras mål. Det brukar vara svårare att möta lag med tjejer i mål, för då får man ju ha tre killar som utespelare. Sen hade de även lånat in Viola, som typ spelar i alla lag... Vi spelar mycket bättre än vi gjort de två senaste gångerna. Alla kämpar och vi är mer samspelta än vi har varit på länge. Matchen är väldigt jämn och det märks inte att det är de som har vunnit ettan vi möter. Vi har några chanser och även de, men det blir inte så farligt i första halvleken. Vi hade någon frispark i bra läge, men det blev aldrig mål.

I andra halvlek gör de ganska tidigt 1-0 genom Viola. Vi fortsätter spela bra och skapar en del chanser. De utökar till 2-0 efter snyggt passningsspel. Vi får sen en frispark precis utanför straffområdet. Zorans kompis sätter den hårt och högt. Vi trycker på för en kvittering, men istället är det Viola som avgör matchen med 3-1. Jag tycker ändå att vi gör en av våra bästa matcher om inte den bästa. De två sista matcherna då vi också mött bra motstånd har vi förlorat stort, men idag spelade vi som ett lag. Kul att det inte var något klagande utan alla var positiva hela matchen. Alla spelade bra idag!

Nu dröjer det nog länge tills det blir inomhusfotboll igen. Tråkigt nog...