Vinst igen!

I onsdags var vi nästan för många på hockey-bockeyn. Hela sex avbytare. Vi mötte Acapulco och lyckades under hela matchen hålla högre tempo än dem. Deras målvakt var bra eller så var det vi som var ofokuserade i avsluten, för det dröjde över halva första perioden innan vi fick in bollen. Innan dess hade de gjort 1-0, men det kändes aldrig som vi skulle förlora. Vi var det bättre laget och lyckades vända till 3-1 efter mål av Ola, Jimmy och Johan. Direkt i andra perioden lyckades de reducera. Kändes onödigt, men sen fanns det bara ett lag på banan. Vi gick ifrån till 7-2 och borde ha gjort ännu fler mål. I slutet fick de in ett tröstmål, men vi vann rättvist med 7-3. Tror det spelmässigt var vår bästa match för den här säsongen, till nästa match får vi bara öva på att sätta chanserna!