Vinst i korpen

Oddputs kämpar besegrades ikväll med 8-2, tror jag. Vi är aldrig bra i första halvlek. Nu tog vi ledningen med 3-0 innan de gjorde två snabba mål på långskott. Det kändes ändå inte oroligt. Vi var mycket bättre. Trots att vi missade en del och att tempot inte var det högsta, rullade det på i andra. Vi måste ha bra kondition eller krävs det en halvlek innan vi får allt att stämma. Efter matchen frågade Sverige Lazio, om vi ville möta dem. Deras motståndare hade inte dykt upp. Vi sa ja och om den första matchen hade lågt tempo, så var det här ännu värre. Det var jämnt i början, men vi vann med något mål i slutet. Det är alltid skoj att spela inne. Skulle nästan kunna tänka mig att bara spela inne.. Fast bara nästan, riktig fotboll är på gräs och finns det något skönare än att spela en sommarkväll?!?

Vi vann julturneringen. Bara vinster trots att vi i alla matcher haft en för lite kille och i en match ingen avbytare alls. Nu ska vi spela i tvåan istället och det blir säkert några tuffare matcher. Därför ska vi få förstärkning av Katrin. Hon gjorde bra intryck i inhoppet och ska nu få chansen från start!;)