Serieseger

Idag var jag glad över att inte träna ute. Blåst och snöblandat regn tillsammans med grus är inte min favorit. Vi mötte Tupac Army i korpen. De hade inte vunnit någon match och vi hade vunnit alla inför den här omgången. Underskattning är väl en av fotbollens värsta motståndare... Vi började matchen lite lojt och i lågt tempo. De tog ledningen med 1-0 efter att vi inte hittat rätt i positionerna och de med lite tur satte ett skott en bit utifrån. Det kändes ändå lugnt. Vi kvitterade snabbt. Jenny kom bra i en löpning på en inspark. Jag kunde enkelt slå bollen till henne, som hon säkert satte i mål. Vi fick in någon boll till innan paus. I andra rullade det på. Vi hade snyggt passningsspel och några snygga mål. Mattias gjorde flest. Vi vann till slut med 8-1! Fast det är en match kvar, har vi redan säkrat seriesegern.

Katrin var duktig. Har man inte spelat på ett år är det inte lätt att komma rätt i en innematch med nya medspelare. Hon gjorde många bra brytningar och bra passningar. Jag som klagade på min träningsvärk efter varit i borta någon vecka. Undra hur hon känner i benen imorgon..;) Borde få henne att börja spela i Hardeberga igen, ska nog vara på henne lite till! Själv kändes det mycket bättre i låren idag. Kunde faktiskt springa! På lördag är förhoppningsvis all träningsvärk borta.

På vägen hem var vädret ännu hemskare. Kändes som någon kastade spik i ansiktet på mig. Motvind och hagel, kom knappt framåt fast jag hade nedförsbacke. Höll på att krocka med en polisbil som kom ut från Lilla Fiskaregatan. Var tvungen att nästan blunda när jag cyklade och såg inte att den kom. Jag hade iaf lampa, så det fanns inget den kunde stoppa mig för!:)


Kommentarer
Postat av: Katrin

Hej Helena! Det var ju verkligen snäll skrivit :o) Det var kul att vara med och jag är gärna med igen om ni behöver folk någon mer gång! Men det där om att börja spela "på riktigt" igen får vi se.
Ha det bra och forstätt skriva en bra blogg!
Kram Katrin

2008-01-31 @ 22:01:26
Postat av: Jenny

Oh... jag vill oxå spela korpen, grr! Hoppar gärna in om ni behöver ersättare om ett år eller så ;)
Ha det så bra!
Kram Jenny =)

2008-02-01 @ 10:32:56
URL: http://jennysbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0