Sol och marknad

Igar blev det att vi slappade pa stranden hela dagen. Vi snorklade lite, men det var inte mycket att se. Men harligt att bara ligga och flyta runt i havet. Blev som vanligt milkshake pa stranden. Pa kvallen blev det en massa frukt pa resturangen efter lite missforstand nar vi skulle bestalla. Gjorde inte sa mycket for den ar valdigt god. Ananas, papaya, banan, apple, vindruvor, jordgubbar och vattenmelon.

Idag skulle vi besoka marknaden i Anjuna. Vi hade bestamt oss for att ga dit, men vi kunde inte tro att det skulle vara sa jobbigt. Trodde det bara var over en flod och sen nasta strand. Men det blev ett riktigt traningspass. Upp och ner pa smala stigar i mina flipp-flopp. Det tog nog narmare 1,5 timme och sen var vi tvungna att dricka nagot pa forsta shacket. Mysig tur, men valdigt svettigt i varmen. Marknaden hade hur manga stand som helst. Var roligt att ga runt och titta. Valdigt billigt och de hade hur mycket som helst. Det blev lite inhandlat, innan vi akte hem vid tvatiden. Pa eftermiddagen har jag varit nere och badat och last pa stranden. Ida har matt lite daligt, men det ar battre nu. Blev en valdigt god vegetarisk ratt precis.

Imorgon ska vi ner till sodra Goa. Troligtvis till Agonda, som ar ett stalle med mindre turister. Ska bli mysigt att se lite annat.

Kommentarer
Postat av: Linafina

Det låter som om du spenderar liiite för mycket tid på stranden. Det är inte hälsosamt för dig!!

Själv har man just avslutat årets första gruspass. Gissa om vi åkte på cykelslangarna direkt!? Just det, ingen mjukstart här, inte!

Ses snart! /Lina

2008-01-16 @ 21:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0