Ett rätt!

Efter matchen blev jag mer eller mindre tvingad att höra talas om Tozz snygga mål. Snyggt var det, men tur var det!!!;) Jag och Tozz beställde thai-mat. Vet inte om jag har ätit så stark mat innan. Brände i munnen så jag inte visste vad jag skulle göra. Till slut lyckades jag efter mycket ris och mycket dricka få i mig maten, men det var precis. Det blev jordgubbar till efterrätt!

Mange, Jens och Mackan kom sen och tittade på Spanien - Italien. Kändes som det blev väldigt avvaktande spel. Inte mycket målchanser under matchen varken ordinarie tid eller förlängning. Alla hejade på Italilen utom jag. Äntligen, efter en spännande straffläggning, fick jag ett lag, som jag hade tippat på, i semin. Nu blir det vila från EM i några dagar innan semifinalerna. Tror de kommer sluta så här:

Tyskland - Turkiet 2-0

Ryssland - Spanien 1-3

Hejar faktiskt nästan på Ryssland, men bara Tyskland inte vinner EM så är jag nöjd.

Nu måste jag sova, ska upp och jobba imorgon och på kvällen blir det match mot Svalövs BK i reservlagsserien. Vet inte riktigt vad vi har för lag, men det var en del från idag som ska vara med. Hoppas på vinst, för allt blir roligare då!:)

Kommentarer
Postat av: Tozz

hahaha bara för att du ente satte ditt så;) haha de va inget tur mål klart att d va meningen;) hahahah eller not :P

2008-06-23 @ 21:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0