Resultat

LdB har tappat poäng i två matcher i rad nu. 1-1 mot Djurgården och 0-0 mot Örebro. LdB leder serien, men har spelat en mer match än Linköping. På onsdag möter de Umeå hemma, hade varit skoj att se den matchen.

Stattena fortsätter att vinna i ettan. 2-1 mot Mallbacken. Stjärna fick komma in och göra det avgörande målet. Kul! Sjöbo tog sin första seger för säsongen. Hela 5-0 mot Byttorp. Kanske vänder det nu. Husie fortsätter att förlora. Den här gången blev det knappt mot Öster (1-2). Vittsjö tog poäng igen efter 0-0 mot Jitex.

Sandby var starka på bortaplan och spelade 0-0 mot Norvalla. Det var riktigt nära att de lyckades ta alla tre poängen efter en ribbträff i öppet läge av Lillisi andra halvlek. Veberöd tog poäng hemma. 3-3 mot Böljan, men båda lagen kommer ha det tufft för att ta sig ovanför strecket. Falkenberg vann som väntat mot Skurup, 3-0. Helsingborg vann nykomlingsmötet mot Derome med 2-1. Omgångens "skräll" stod LdB för som utklassade annars starka Halmia med hela 7-0.

I vår serie spelades flera jämna matcher. Borgeby vann lite oväntat mot LB07 med 2-1, efter att ha avgjort i slutet. LB07 som hade en väldigt stark trend med 5 vunna matcher på rad, har nu tappat poäng i de tre sista matcherna. Borgeby har istället vunnit två raka.

Hammenhög vann hemma mot Team Sandby med 3-1. Teamet tog ledningen och det stod 1-1 i paus, men i andra tröttnade Teamet. En anledning kan ha varit att de inte hade några avbytare. Vi möter Hammenhög på lördag och på deras hemsida står det om att de möter oss i en seriefinal. Vi ligger just nu tvåa, men det är så jämnt mellan alla lag från kvalplats neråt upp till ettan att jag inte ser det som en seriefinal. Det kommer bli en riktigt tuff match. Helgen efter har vi Teamet i en minst lika tuff match.

Vången vände 0-2 borta mot Lilla Torg till seger med 3-2 och har börjat klättringen uppåt i tabellen. Lilla Torg förlorade sin första seriematch hemma någonsin. Starkt att inte ha förlorat på 26 matcher, men någon gång måste förlusten komma.

Husie vann med 4-0 mot Sjöbo och tog sin första "riktiga" seger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0