Zlatan!!:)

Idag har jag varit med Björne och Oliw på en affär i Malmö hela eftermiddagen och haft smakprovning av en ny vaniljyoghurt. Krusbär, choklad, hallon, fikon och äpple. Får se vad det blir, synd att de inte hade banan!

Sen blev det träning. Nytt bottenrekord med hela sex stycken. Men är det student, så är det... Rolig träning och Sofie var tillbaka. Nästan fyra månader efter knäoperationen och hon var med på allt. Märks knappt att hon har varit skadad. Vi började med fotbollsvolleyboll och idag gick det mycket bättre än sist. Jag, Olinda och Louise fick till det riktigt bra flera gånger. Därefter hade vi inlägg. En slog hörnor, tre anföll och en var back. Sofie var nog den som var målfarligast. Vi sköt sen på halvvolley. Vi stod bakom målet och lyfte över till en som kom mot mål och skulle skjuta. Här var Lina säkrast. Det blev en hel del mål, men även många skott som gick över och utanför. Sedan blev det skott på liggande, där en stod bakom och skulle peka var vi skulle sätta den. Det var bara tre skott som prickade helt rätt. I slutet blev det spel, efter att Sofie tjatat om att hon var spelsugen. Vi spelade tre mot tre på ett stort mål. För att det skulle bli mål skulle man sätta bollen högt mellan stolpen och de stolpar vi satt upp en bit in från stolpen. När man bröt skulle man först spela upp till Jan innan man fick anfalla. Det blev ganska jobbigt och vi hade svårt att göra mål. Det var flera stolp- och ribbträffar innan vi till slut lyckades göra ett mål. Dagens roligaste var helt klart att Sofie var tillbaka, ska bli kul att få se henne spela match igen till hösten!!

Efter träningen åkte jag, Lina, Sofie och Olinda till Hanna. Som vanligt bjöds det på god studentmat. Det var mycket sång och glad stämning! Vi stannade inte så länge utan gick precis när matchen började. Jag gick till Tove och kollade med Staten o Kapitalet. Sverige spelade faktiskt bättre än vad jag trodde de skulle göra. Fast det var nog snarare Grekland som var så mycket sämre än förväntat. Synd att Sverige inte kunde få in några av chanserna de skapade. I paus ringde Mange och tyckte jag skulle komma tillbaka till Permans och andra halvlek kollade jag i ett litet rum, på en liten tv med massor av folk. Såg inte ens Sveriges mål utan först när bollen var inne. Sen blev det högt jubel. Grymt mål av Zlatan. Petter Hanssons tunnel var det också klass på.;) Alla mål är lika viktigt! Nu väntar tuff match på lördag mot Spanien. Heja Sverige!!!
 

Lina, Hanna och Sofie alla lika glada!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0