Kanske gräs redan i helgen!

Dagens träning började med genomgång av helgens match. Det Jan verkade mest nöjd med var att vi lätt vunnit andra halvlekarna i båda matcherna och att det tydde på att vi är bra tränade. Efter snacket hade vi passningsövningar. Först ett tillslag, sen två och därefter med en studs. Sen gick vi ihop och blev 6-7 stycken. Först passade vi och backade bakåt. Sen passade vi i sidled och tog löpningar. Efter det hade vi anfallsövning nästan hela träningen. Vi hade två lag som turades om. Det försvarande laget hade en fyrbackslinje och det anfallande laget hade alla på plan. Mittfältarna spelade upp till mötande anfallare, som spelade hem igen. Sen gällde det att hitta luckor i backlinjen och lägga bollen till löpande spelare. Stundtals hittade vi varandra bra. I slutet spelade vi med ett mål och det försvarande laget skulle spela upp bollen till Jan. Tyvärr hann vi inte köra löpningar i slutet. Var en del snack om liverpoolare. Kanske inte kul när man gör det, men skönt efteråt när man tagit ut sig riktigt. De flesta gjorde sedan som vanligt situps uppe i omklädningsrummet.

Vi ska egentligen möta Wä på bortaplan i helgen, men nu kanske det blir gräs i Revinge istället. Jan sa att de försökte få Wä att komma hit. Hade varit riktigt skoj med gräs redan nu och det borde väl inte Wä kunna tacka nej till.

Efter träningen blev det våfflor med sylt och grädde. Riktigt gott! Trevligt när någon fyller år. Jag och Anneli hittade två snygga skjortor och en t-shirt. Pappa verkade gilla dem!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Håll mig uppdaterad om Revinges vara eller icke vara :) Jag har varit tveksam till att ta mig till Wä, men Revinge kommer jag ju såklart till :)

2008-03-11 @ 10:12:50
URL: http://jennysbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0