Träning på a-planen

Eftersom herrarna också skulle träna idag, fick vi äran att träna på a-planen. Bra förberedelser inför lördag är aldrig fel. Nu vet vi precis var alla tuvorna är, så vi är beredda på felstudsar. Vi började träningen med att ha en ring med hälften av spelarna och de hade bollar. De andra mötte och spelade tillbaka på ett tillslag. Vi gjorde alla övningar vars två gånger. Sedan skulle vi ta med oss bollen och spela till en spelare utan boll. Därefter var det nickar. Vi sprang ända fram till spelaren, backade ut, fick en boll vi skulle hoppa upp på och nicka tillbaka. I slutet var det volley med först högran och sen vänstran. Vi hade sedan anfallsövning. Två spelare anföll mot en back och målvakt. Bra med mycket avslut! Det var en hel del enkla, snygga mål! I slutet spelade vi. Träningen idag funkade bra. Härligt väder att träna i. Det enda som hade kunnat vara bättre var om det hade varit lite mer folk, men alla var väl och demonstrerade eller nåt?!?;)

På lördag kl 16 möter a-laget Lilla Torg hemma. Ett lag som vunnit båda sina matcher mot Gula Damer och Hammenhög. De vann divion 4 södra förra säsongen och i en träningsmatch i somras blev det 4-3 seger för Hardeberga. De har några klasspelare, men annars vet jag inte mycket om dem. Tyvärr saknar vi en hel del spelare i helgen. Louise är i Berlin, Lilly och Hanna i Prag, Josse är någonstans, Jessan kunde inte heller och Olinda är nog inte bra i sitt ben än. Emma kan förhoppningsvis vara med från start och inte bara sista 20 den här helgen.

På söndag kl 17 spelar u-laget hemma mot Stora Harrie. De förlorade förra helgen med 3-0 mot BK Kick. U-laget som just nu leder serien och det tycker jag vi ska se till att göra efter helgen också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0