Träning

Tur att vi inte spelade match idag, som vi egentligen skulle. Vi var bara åtta på träningen och Emma L var inte ens med. Hon vilade sig i form efter alla smällar, hon har fått under de sista matcherna. En massa var på festival, Lina flyttade, någon jobbade och resten vilade nog bara upp sig.

Vi inledde träningen med passningar. Jag och Olinda körde med varandra, Lilly och Hanna P och Sara och Elin. Först hade vi ett tillslag och sen två. Sen skulle vi ta upp bollen, trixa några gånger och slå tillbaka den på marken. Därefter körde vi med en studs. Sen övergick vi till nickar. Först nicka upp den till sig själv och tillbaka andra gången. Vi hade sen nickar fram och tillbaka och till slut sprang vi emot den andra och backade och fick en hög boll som vi skulle försöka att nicka tillbaka. Camilla hade målvaktsträning med Emma och Micke.

Vi hade skotträning för första gången på väldigt länge. En började vid stolpen och passade en lång pass ut till den andra som började på mittlinjen. Den slog tillbaka bollen och fick en väggpass. Vi skulle skjuta i höjd med straffområdet. Några skott blev riktigt bra, andra var inte i närheten av målet eller blev rena felträffar. Själv funkade det bra med högran, men vänstran var inte skön att skjuta med. Tån är bättre, men det gör fortfarande ganska ont. Vi hade sedan en mot en. Man passade ut till en som startade vid mittlinjen. Den spelaren anföll och den andra försvarade. Det blev ganska mycket mål, så vi behöver nog öva mer försvarsspel. I slutet spelade vi. När försvarande lag bröt skulle de spela upp till Rille och Jan som stod vid mittlinjen och sen bytte man så att anfallade lag försvarade. Det var riktigt jobbigt och blev stora ytor, eftersom vi bara var tre mot tre.

På lördag möter vi Sösdala. Vi får hoppas att vi får ihop lag, det var ganska många som inte kunde av olika anledningar. Vi var i alla fall nio då och sen kunde Hanna L, så jag tycker vi kör i vilket fall. Vi får springa mycket! Hanna P gör debut för säsongen och det vill vi inte missa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0