Träning

Träningen idag inleddes med fotbollstennis. Två tillslag, två pass och två som jagar. Det var inte alls bra koncentration, känns som alla kan bättre! Efter det hade vi spel på ganska stor plan. Vi hade korridorer i kanterna, med en spelare i varje. Efter tre passningar skulle man spela ut bollen och spelaren skulle slå ett inlägg innan man fick göra mål. Först var det lite förvirrat, men efterhand blev det bättre och bättre. I slutet övergick vi och spelade fritt med två spelare från varje lag i korridorerna. Efter varje inlägg skulle vi byta plats med spelarna ute i korridorerna. Det blev mycket inlägg med avslut idag. Bra att öva på det, vi behöver bli tuffare på att gå på boll. I slutet avslutade vi med att tre och tre springa först åtta sträckor över halva plan och sen åtta kortare sträckor.

Efter träningen kollade vi lite på herrmatchen. Idag vann Hardeberga enkelt med 5-1. Det svänger rejält för dem. Sist 0-9 mot Olympic. I och med segern gick de om dem i tabellen.

På lördag möter vi Vången. De spelade ikväll 2-2 mot Hammenhög och kvitterade precis i slutet. De förlorade sin första match mot Teamet med 3-0 och har sedan spelat tre oavgjorda matcher. Det gäller att vi är fullt fokuserade och att alla gör sitt jobb. De är säkert sugna på sin första vinst, men vi ska försöka se till att det dröjer ett tag till. Tyvärrr saknar vi som vanligt några spelare, men vi har blivit vana med det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0