Bollen ville inte in...

Blött, kallt, men det hade slutat regna när vi började spela. Vi som är Bi mot FC Acylering. Ett lag som jag var med och slog med Staten o Kapitalet med 10-0 förra veckan. Nu fick vi övertag direkt och skapade chanser. De hade inte mycket framåt. Vi spelade bra, men framför mål låste det sig. Vi får skylla på den stora pölen i straffområdet. Vi lyckades ta ledningen i slutet av första halvleken. Anders fick inte kanonträff, men det räckte. I andra halvleken gick Mats direkt upp och tryckte in 2-0. Då kändes det avgjort. De hade inte haft mycket framåt. De får en frispark precis inne på vår planhalva. En av tjejerna kliver fram och får kanonträff, så bollen seglar in precis under ribban. Vi trycker på och skapar mängder. Mitt i vår press har de ett snyggt anfall och kvitterar. Sedan är det bara ett lag på plan. Vi skapar hörna på hörna, men med både tur och skicklighet lyckas målvakten rädda allt. Inte ens en straff hjälper för att få in fler bollar. Domaren berömde oss efter matchen. Det var det roligaste matchen med bäst spel han hade dömt i år...