Resultat

Än så länge är inte kampen om kvalplatsen till tvåan avgjord. Lilla Torg vann idag med 4-3 borta mot Vången. Vinner Hammenhög och Borgeby imorgon är även de i högsta grad inblandade.

Sjöbo har fortfarande inte gett upp hoppet i ettan. Klar vinst med 4-1 idag mot Gauthiod. Fortfarande 6 poäng upp till säker mark, så det kommer inte bli lätt att klara av det. Dessutom har Dalsjöfors en match mindre spelad och bättre målskillnad. Men tolv poäng kvar att kriga om för Sjöbo...

Husie tog mycket oväntat en poäng mot Mallbacken och var riktigt nära en seger. Mallbacken kvitterade först i 90:e minuten. Husie som återigen hade starkt lag, eftersom även deras farmarlag har åkt ur.

Vittsjö och Stattena fortsätter att imponera. Stattena går mot serievinst efter 3-0 mot serietrean Falköping. Vittsjö ligger som nykomling femma. 1-0 mot Öster. Mycket starkt!

I tvåan drar Halmia i från i toppen. 5-0 mot Skurup. LdB vann med 3-0 borta mot Falkenberg och behåller sin andra plats. Norvalla slog Derome med 3-1 och hänger med i toppstriden. Böljan tog sig förbi Helsingborg och över nedflyttningsstrecket i och med sin 1-0-seger över Sandby. Synd om Helsingborg, för jag är säker på att Sandby hade vunnit med sitt a-lag. Nu vilade Sandby några av sina allra bästa för att de ska spela mot Hammenhög imorgon. Böljan mötte idag mer ett division 3-lag än vad Hammenhög kommer att få göra imorgon. Inte nog med att de vilade några, det gjordes dessutom 4 taktiska byten, så lyckas Hammenhög vinna är det riktigt starkt av dem!

Sösdala spelade idag bara 1-1 mot bottenlaget Lunds SK i division 4 mellersta Skåne och tappar viktiga poäng i kampen om kvalplatsen till trean. Lunds BK ser ut att vinna serien och Löberöd ser just nu ut att bli tvåa (det laget som åttan i vår serie får kvala mot). Den andra kvalplatsen ser IK Wormo ut att ta. I division 4 nordvästra Skåne verkar Svalövs BK ta hem seriesegern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0