Utvilad igen

Efter att ha sovit alldeles för lite både mellan fredag och lördag och lördag och söndag och sen dessutom spelat match direkt efter jobbet på söndagen, så däckade jag helt på söndag kväll. Jag och Jimmy började kolla på Austraila, men jag kan inte påstå att jag såg så mycket av den. Som tur var börjar jag sent den här veckan och trots att jag sov över 12 timmar, så var jag fortfarande trött när jag vaknade på måndagen. I måndags kväll, gjordes ett nytt filmförsök. Denna gång med Bolt. Det lyckades mycket bättre. Kanske inte Disneys bästa film, men den gick helt klart att se.

Igår missade jag tyvärr träningen för att jag jobbade och sen blev dessutom hockey-bockeyn inställd, för att Sara var magsjuk. Vissa spelare är viktigare än andra och tyvärr var det ingen som ville offra sig och ställa sig i mål. Istället hann jag se lite Champions Leauge. Många jämna matcher. Lyon - Barcelona var riktigt bra, med två fina mål. Ingen match är avgjord än. Tror att Barcelona vinner hemma mot Lyon. Jag hoppas att Arsenal klarar av returen mot Roma. Synd att de ska ha så många skadade spelare, för annars skulle de ha ett riktigt bra lag. Jag hoppas Zlatan kan avgöra borta mot Man U, även om det kommer bli riktigt tufft. Den sista matchen bryr jag mig inte riktigt om.

Ikväll är det dags igen. Fyra matcher till, men inte lika intressant som igår eftersom det inte är några av mina favoritlag.

Jag hoppas att det blir medalj i sprinten idag. Helst två. Lite snöpligt igår, när Kalla trillade två gånger i samma lopp och Emil åkte ut redan i kvarten. Tror Emil Jönsson är rejält revanschsugen idag och även tjejerna har ett bra lag med Lina och Anna. Hoppas Kalla är riktigt laddad för tremilen. Hon är värd ett guld!

Själv vilar jag mig i form. Efter en hård förra vecka, hade jag tänkt fortsätta den här veckan. Har varit uppe tidigt idag, men har inte orkat mig ut. Imorgon blir det i alla fall träning igen!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0