Förlust i hockey-bockeyn igen

Direkt efter träningen igår var det hockey-bockey. All Wings stod för motståndet. Sist blev det förlust med 6-1. Ett bra, men fult spelande lag. Vi var mer folk igår än vi har varit i de andra matcherna efter jul. Några nya killar var med och de var duktiga allihop. Tyvärr hade vi svårt att få tag i deras spelare när de kom med fart. De var fysiskt starkare än oss. De fick inte några bollar. Vi försökte anfalla. Bättre spel än i de sista matcherna, men vi lyckades inte skapa så mycket och deras målvakt var bra. Vi lyckas få in en reducering till 4-1, men innan pausen gick de ifrån till 7-1.

I andra perioden spelade vi mycket bättre. Vi lät inte deras spelare komma till lika många skottlägen. Tidigt fick vi in en boll. Vi spelade runt bättre mellan oss än i första perioden. Innan matchen var slut hade Frank gjort ett mål på straff, efter att ha blivit nerdragen i ett friläge. Precis i slutet gjorde Johan också mål efter en snygg framspelning av Frank. Matchen slutade 10-4 till dem. Vi lyckades spela 3-3 i andra perioden och de tycker jag vi ska vara nöjda med. Nästa match hoppas jag på vinst igen. Det är på tiden...