Superförkyld

Tyvärr har jag blivit sjuk igen. Jätteförkyld, men det ska vara bra till på söndag!:) Ska inte missa cupen, tillräckligt att missa en. Jag har i alla fall gjort mitt bästa för att kroppen ska kunna läka sig själv. 10 timmars sömn i natt, det är inte så ofta det händer...

Det nya jobbet går bra. Det är väldigt mycket nytt, men jag lär mig mycket varje dag. Fast det lär ta ett tag, innan man kan allt. Det har funkat bra att jobba 11.30-21.30. På lördag ska jag hoppa in på labbet igen, eftersom en är sjuk. Lika bra att starta med massor av jobb efter ledigheten..;)

I onsdags spelade vi årets första match i hockey-bockeyn. Vi hade bara en avbytare, men det blev lika jobbigt för Kirurgerna som också bara hade en. Sara som vanligt i mål. Jimmy och Jesper backar. Jag, Ola, Erik och Cristofer i anfallet. Vi tog direkt tag i matchen och förde spelet. Ola tryckte ganska tidigt in 1-0. Jag hade en jättechans att göra mål och vi missade många bra lägen. 2-0 kom. Vi fortsatte att pressa, men bollen ville inte in. De lyckades sen reducera till 2-1 innan pausen. Slarvigt av oss, men det kändes som det skulle lösa sig ändå. I andra perioden fortsatte vårt målmissande. Vi föll in i motståndarnas tempo och slarvade bakåt. Plötligt hade de gjort 3 mål och vi låg under med 2-4. Med mindre än två minuter kvar, vaknade vi. Jesper tryckte in 3-4. Bara några sekunder efter kom 4-4. Vi pressade på för ett ledningsmål, men det kom aldrig. Vi får väl vara nöjda med vår forcering i slutet och för poängen vi till slut fick. Men det här var egentligen en match vi skulle ha vunnit. Nya tag och revanch mot Addpro på onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0