Grym vändning!

Matchen börjar helt jämnt. Efter en kvart tappar vi allt. Borgeby dominerar stort och leder plötligt med 2-0. Vi har inget framåt, slår bort alla passningar och de skapar chans på chans. I slutet av halvleken spelar vi upp oss lite. Vi har ett friläge och en straff, som tyvärr inte blir mål. Borgeby leder helt rättvist och ledningen hade kunnat vara större.

Inget talar egentligen för att vi ska vända det. Sen lyckas Pilan göra mål. Stina får in 2-2 via stolpen. Weas snedträff (hon sa det själv). Elins drömträff. Plötsligt står det 4-2 och Borgeby har nästan inget framåt. De reducerar till 4-3 i slutet. Det blir aldrig riktigt spännande, då jag får in ett skott från kanten. 5-3 slutar matchen.

Grym andra halvlek! Härligt med så mycket mål framåt och av fem målskyttar. Fotboll när det är som roligast och det visar att man aldrig ska ge upp. Får komma ett längre referat senare... Nu ska jag sova gott!:)