Ny förlust

Idag kändes det faktiskt som det var vår tur att vinna. Anna R började i målet, eftersom Emma var sen. Starten blev en katastrof. Tidigt gör Skurup 1-0. Ett kanonskott rakt upp i krysset. Vi är inte alls med i matchen. Vinner inga närkamper och hjälper inte varandra. 2-0 kommer efter en missad passning, där Skurupspelaren skjuter in bollen via stolpen. Även det helt otagbart för Anna. Efter en kvart står det 3-0 till Skurup. Vi lyckas inte rensa undan en boll, som slinker in i målet. Det känns som ingenting fungerar och ingen vet vad vi ska göra åt det.

I andra halvlek ser det bättre ut. Vi skapar tryck på Skurup. Jag reducerar på ett skott utanför straffområdet. Vi kämpar och skapar en del lägen, men vi har inte den rätta turen just nu. Skurup har flera bra lägen. Emma är riktigt bra idag också och räddar flera frilägen. Till slut avgör Skurup med 4-1. I slutet får vi in ett tröstmål. En frispark precis utanför straffområdet. Lina tycker jag ska lägga den. Jag kan inte minnas sist jag slog en frispark utomhus, men tänkte att jag får väl göra det. Jag får en bra båge på bollen, men tycker nog målvakten borde ha tagit den. Men, men kul att göra mål från långt håll också det är inte varje dag det händer...

Surt att förlora igen och det känns frustrerande när vi inte kan fungera som ett lag. Hoppas det vänder snart! Derby på tisdag och då får vi vända den här trenden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0