IF Limhamn Bunkeflo - Husie IF

Premiären slutade 5-0 till LB07 på bortaplan. Nu höstpreimiär. Kvavt och en ganska regntung plan. Karoline och Dijana var AD. Vi ska döma tre matcher på fyra dagar nu.:) Matchen är ganska jämn från början. Mycket kamp om bollen och ganska svårspelat då det var halt i gräset. Husie tar ledningen efter en hörna. Bollen hamnade precis framför mål och i röran lyckades Husie få in bollen. LB07 kvitterar på en hörna. Den slogs hårt mot första stolpen och målvakten kunde inte hålla bollen. 1-1 i paus.

I andra halvlek lyckades LB07 göra mål direkt. Lite turligt hamnar bollen hos deras anfallare, som trycker in bollen på volley. LB07 för sen matchen och Husie får jaga, men kontrar farligt. I en snabb omställning efter en kvart, frispelas Husies anfallare och det står 2-2. LB07 har sen ett skott i stolpen och några andra farliga lägen. Istället är det Husie som utnyttjar ett misstag av hemmalagets backlinje och kan avgöra i slutet med 2-3.

Husie har spelat upp sig mycket sen premiären, men LB07 kom inte upp i det spelet jag har sett av dem tidigare.

Jag tyckte vi i domarteamet skötte oss bra. Det känns tryggt att döma med Karoline och Dijana. Vi har lärt känna varandra bra på planen. Själv var jag mest glad över att inte känna någon smärta i ljumsken, även om det inte är helt bra än.