Stattena IF - QBIK

Ett lag från botten mot ett som kämpar i toppen. Jag var AD1. Cissi dömde och Marlena gick på den andra sidan. QBIK visade direkt vem som låg högst i tabellen. 1-0 kom tidigt. Sedan jämnade matchen ut sig. Inte så många målchanser, men bra kamp på planen. Det blev inga fler mål i första halvleken.

I andra halvlek tog Stattena tag i matchen och kvitterade i mitten av halvleken på en frispark långt utifrån. Väldigt bra slagen, men målvakten som annars var bra borde kanske tagit bollen. Stattena pressade sen på för ett ledningsmål, men QBIK höll undan. 1-1 var ett ganska rättvist resultat, då lagen hade varsin halvlek. Andra halvlek började väldigt lugnt för mig, men i slutet var det flera snabba omställningar och mycket löpningar upp och ner.

Kul att gå på linjen i Söderettan. Daniel var observatör idag igen och tyckte vi skötte oss bra. Vi stannade och pratade länge efter matchen, så jag fick åka direkt till jobbet.