Årets Ventur!

Min och Beckis tradition fortsätter. I år blev det bara vi två. Ganska mycket folk hade tänkt att ta båten den här måndagen. Vi trodde vi skulle komma med båten som gick 10.00, men med tio personer framför oss i kön, stängde de grindarna. Lite surt, men det var härligt väder att stå och vänta i. 10.55 gick nästa båt och då var det många som inte kom med. Vi snabbade oss upp till cykeluthyrningen och svängde ner på vår vanliga runda. Vi stannade en stund nere vid havet. Doppade benen, kollade på stenar och åt frukt. Ganska kallt i vattnet.

Beckis spänner sina muskler!Beckis letar stenar i vattnet.Fler som gillar närbilder...

Sedan fortsatte vi, men inte till Kyrkbacken som vi brukar utan över ön till gräsplätten där vi åt förra året. Beckis hade gjort god pastasallad och kycklinggrillspett till. Till efterrätt blev det kladdkaka som jag hade bakat dagen innan, även några av Vivis cookies slank ner. Sedan åkte vi ner till en badplats och badade.

Jag och Beckis - andra försöket. Första blev i bakhuvudet på en liten kille.Hopp!Även Beckis tog sitt förnuft till fånga och hoppade i.

Vi cyklade sen ner till Kyrkbacken och tog en mjukglass. På vägen tillbaka åkte vi ner till badplatsen igen och sen längs vattnet tillbaka till Bäckviken. Klockan var nu 17 och det hade samlats ganska mycket folk. Vi lämnade cyklarna och snabbade oss till kön. Den här gången trodde vi att vi inte skulle komma med båten, men vi hade tur och kunde åka hem 17.30.

Jag och cykeln!Beckis

Våra Venresor blir alltid lyckade och vädret är alltid med oss. På kvällen var jag riktigt trött och hade träningsvärk i armarna efter alla uppförsbackar, som jag fick ta hjälp av armarna för att orka cykla uppför.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0