Borgeby FK - Vittsjö DFK

Debut i division 3. Serieledaren Borgeby mot Vittsjö som låg näst sist. Cane och Daniel som AD. En rutinerad och en ung och ny domare och båda skötte sig bra. Borgeby tar direkt tag i matchen och spelar runt bra. Vittsjö har svårt att komma över på Borgebys planhalva. Trots Borgebys stora bollinnehav, skapar de inte mycket chanser. Vittsjö ligger riktigt bra i sitt försvarsspel. 0-0 slutar första halvlek och Vittsjö har skapat få chanser, men minst lika farliga som Borgeby.

I andra halvlek kommer Vittsjö upp högre och stressar Borgeby mer. Men ju längre matchen går, ju mer tar Borgeby över igen. Med 20 minuter kvar kommer 1-0. Sen en missad jättechans för Borgeby, innan slutresultatet fastställs till 2-0 precis i slutet. En rättvis seger!

En väldigt snäll match. Jag var inte nära att varna någon. Kul att träffa Madde som spelade i Vittsjö. Det var länge sen jag träffade henne, men hon var sig lik. Alltid glad och trevlig. Riktigt placeringssäker och hon styrde Vittsjös försvar från sin vänsterbacksplats.