Förlust mot Höllviken

Vi fick en riktigt dålig start och Höllviken gör mål i första anfallet. Surt! Höllviken spelar sen väldigt bra och vi har svårt att komma in på deras planhalva. De utökar ledningen när en spelare igen får stå ostört och skjuta. 2-0 i paus till Höllviken och vi skapade knappt någonting. Höllviken spelade riktigt bra och det mesta spelet gick genom deras kapten. Vi ska vara glada att de inte lyckades att göra fler mål.

I andra halvlek spelar vi upp oss, men Höllviken kommer igenom och gör 3-0. Vi kommer närmare och närmare deras mål och jag lyckas reducera efter att Wea "lurat" backen. Det känns som vi är på gång, men istället avgör deras kapten matchen med 4-1 nästan direkt efter vårt mål. Vi fortsätter och spela bra och är nära att göra ytterligare ett mål. Höllvikens seger är aldrig hotad, men i slutet var matchen jämn.

De var betydligt bättre nu än när vi mötte dem i premiären. Då var jag besviken och tyckte att vi lika bra hade kunnat vinna. Nu hade de riktigt bra passningsspel och rörelse. Spelar de så här så är de seriens bästa lag. Kick kanske har fler individuellt skickliga spelare, men de fungerar inte lika bra som lag. Frågan är bara om det är bra för Höllviken att gå upp i tvåan redan nästa år. Det kan bli väldigt tufft med ett lag med så många unga spelare.