Helsingborgs DFF - Mossens BK

Vet inte riktigt varför jag hade valt att ha kvar matchen jag skulle döma på söndagen, när vi skulle cykla på lördagen. När jag kände av låren efter loppet, blev jag orolig att jag inte skulle kunna springa på söndagen. Som tur var kändes det helt ok när jag vaknade. Inte värre än att jag hade spelat en match dagen innan. Under uppvärmningen kändes det först lite stelt, men sen var det som vanligt. Det gällde att jag koncentrerade mig, för huvudet var fortfarande segt. Till min hjälp hade jag Ivan och Dragisa. Båda skötte sig väldigt bra under matchen. Helsingborg låg inför matchen sist och Mossen var ett mittenlag.

Hemmalaget var förstärkt av några Stattenatjejer och tog direkt tag i matchen. De tog också ledningen efter en kvart. Spelet böljade fram och tillbaka, men det slarvades när målchanserna dök upp. Helsingborg kändes som de var nära att utöka sin ledning, men istället trycker Mossen in 1-1 på en hörna i slutet av halvleken.

I andra halvleken tar Mossen för sig mer och tar ledningen med 2-1 på ett skott. Det känns som Mossen har kontroll på matchen, men i slutet ökar Helsingborg tempot och skapar bra chanser. De gör två snabba mål och har vänt matchen med tio minuter kvar. I slutet kommer 3-3, då Helsingborgs målvakt är långt ute. En bortaspelare uppfattar det och kan kyligt lobba in bollen i mål.

Efter matchen snabbade jag mig till Sandby och hann träffa Anneli och skjutsa henne till flyget. Vi ses igen i nästa vecka när jag ska hälsa på henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0