Småland - Skåne

Småland och Blekinge spelade 1-1 under lördagen, så Småland var tvungna att vinna för att vinna gruppen. Jessica var sjuk, så jag fick två killar på linjen. Skåne spelade bättre än sist och förde helt spelet mot Småland. De hade mängder av chanser, men ledde bara i pausen med 1-0 efter en straff. I andra halvlek rivstartade Skåne och gjorde mål efter bara några sekunder. Matchen kändes nästan avgjord. Skåne fortsatte att spela bra och gjorde två mål till. Ett på ett inlägg som gick direkt in och ett på ett skott som gick ribba in. Skåne kan nog bli farliga i slutspelet. Matchen var lugn att döma. Några få frisparkar i varje halvlek. Jättehärligt höstväder. Solen värmde riktigt skönt när den kom upp.