Hektisk lördag!

Dagen började med ett Ki-Box pass på Friskis. En timme som blev 80 min. Vi träffade Evelina där. Mycket sparkar och det gällde att skydda sig mot Jimmys ilska.;) Passet avslutades med situps, armhävningar och rygglyft. Massor av alla! Vilket har gett mig träningsvärk i armarna och ryggen.

Vi hann precis hem om för att duscha och äta. Sedan cyklade vi till Malmö IP för att se LdB - Umeå. Jimmy sade det inte högt, men jag vet att han följde med för att se EMD live.;) Mackans jobb hade en läktare och gav ut tröjor och bjöd på fika. Korv, läsk, chokladbollar och choklad. Det var över 3000 som kom och tittade. Kul!

Mackan, Max, Evelina, Sofie och Jimmy

Malmö tog tidigt ledningen, efter en miss i Umeå-försvaret. En miss till och sen stod det 2-0. Innan det blev paus, hann Malmö med ett mål till och matchen var avgjord. I andra halvlek hade Umeå några chanser, men det var Malmö som gjorde målen och vann till slut med 5-0. Efteråt blev det jubel och prisutdelning.

Direkt efter matchen åkte vi till Sandby. Mamma hade gjort riktigt god lax. Hon hade bakat fikabröd och chokladkaka som vi åt till efterrätt med grädde och hallon. Anneli och Mikael var också hemma. Kul att träffa alla! Händer ju tyvärr inte så ofta, nu när Anneli bor i Stockholm.