Matchen

Inte så sugen på match med ömma framsidor på låren och fortfarande en mage som inte kändes bra. Fördelen att jag har mått dåligt var nog att jag hade haft ännu ondare i benen, om jag hade kunnat ta i på löpningen. Tåget blev en halvtimme sent, så jag fick skjuts av mamma till matchen. Det kändes som många hade lite ont och vi var bara två avbytare, så det var bara att bita ihop.

På uppvärmningen kändes inte låren sköna och jag började känna av magen mer och mer. Det kändes ett tag som det inte skulle gå och spela, men när väl matchen började så kändes det bättre efter en stund. Vi startar helt ok, men sen släpper vi in några enkla mål. Hela säsongen har varit jobbig och vi har släppt in många billiga mål. Det har vi varvat med bra spel. Jag lyckas reducera till 1-3 och det känns som vi kanske är på gång, men istället släpper vi in ett skitmål. Sen lyckas jag missa öppet mål, efter en underbar pass av Olinda.

I andra halvlek släpper vi in fyra mål och lyckas inte göra något. Det är riktigt tungt. Hammenhög är inte så här mycket bättre än oss.

Nu måste vi se till att ge allt i sista matchen och hoppas på att Hallands bara tar en poäng mot Kick och Köpingebro. I vilket fall får vi se till att avsluta serien med en vinst mot Trelleborg. Det gäller att alla verkligen krigar och ger allt. Hade vi haft mer folk på träningarna och vi hade priorierat matcherna så hade vi aldrig varit i den här situationen. Det är upp till oss att lösa det nu också. Det hade varit underbart att avsluta den här tråkiga säsongen med en vinst. Blir det sen kval, så kan vi ta två vinster till av bara farten. Alla är viktiga nu. Vi ska klara det här tillsammans och kämpa för varandra. Vi får ta efter Pilan. Hon kämpar och sliter alltid 100%.

Själv går jag omkring som en 80-åring och har en mage som är väldigt öm. 3 mil igår och 90 min idag har satt sina spår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0