Umeå, Skellefteå och Luleå

Utbildningen fortsatte till på torsdagen i Umeå. Sista dagen var vi i Luleå. Jag har lärt mig väldigt mycket och det var kul att träffa andra med samma jobb.

På tisdagen var vi på Allstar och blev bjudna på mat. Efteråt gick vi till Fortet. Det var som Fångarna på fortet. Vi blev indelade i fyra lag och var tre personer i varje lag. Jag var med Martin och Henrik. Det fanns 26 celler. De var i blandade svårighetsgrader (fysik, teknik och taktik). Vi klarade 10 stycken och missade att gå in i tre. Man fick 25, 50, 75 eller 100 poäng när man klarade en cell. Vi lyckades vinna på samma poäng (525) som ett annat lag, men eftersom vi klarade en cell (Einstein) som gav 100 poäng så vann vi. Riktigt kul! Man hade två timmar på sig, men det gick snabbt. Några celler till borde vi ha klarat, men vissa kändes helt omöjliga.

På onsdagen var jag riktigt trött och sov 1,5 timme efter kursen. Sen gick jag och Martin till O'learys och kollade på Tottenham - Real Madrid.

På torsdag eftermiddag åkte vi bil mot Luleå. Jag hoppade av i Skellefteå och hälsade på Vivi i några timmar. Hon bjöd på Röding, potatis och romsås. Riktigt gott! Det blev även några nybakade kakor. Trevligt att träffa Vivi och hon är alltid så snäll.

Utbildningen avslutades med ett prov på fredagen. 60% för att klara kursen och jag tror det gick bra. Efteråt blev det en del väntad på Kalax (flygplatsen i Luleå). Jag var hemma vid 22. Riktigt skönt att sova i sin egen säng efter en vecka på hotell!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0