Mycket jobb och lite annat

Jobbar eftermiddag/kväll plus helg den här veckan, så det blev tyvärr ingen fotbollsträning och jag missar matchen imorgon. Jag håller alla mina tummar på jobbet och hoppas att vi gör en bättre match än sist vi mötte Råå. Nästa vecka är det två matcher. Ska bli riktigt skoj att spela igen, om jag inte är petad...

Jag och Linda har kört två träningar på Stadion. I tisdags körde vi uppvärming, några idioter och några längre löpningar. Igår blev det trappträning. Löpning med höga knän, jämfota hopp och hopp på ett ben. Ett ben var riktigt jobbigt. Mjölksyra i hela vaden. Vi fortsatte att köra på gräset och höll emot när den andra sprang till mitten och sen släppte vi och man fick springa halva utan "tyngd". Det gjorde vi tre gånger var. Vi avslutade passet med 4 maxlöpningar på 100 meter. Riktigt jämnt varje gång!

Jag har även hunnit träffa Anneli som är nere på besök. Hon var hos mig och vi kollade på bilder och filmer från min semester. Kul att träffa henne och jag hoppas vi hinner ses på söndag också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0