Steg 3 - Gothia Cup

Jag tog tåget upp till Göteborg på söndagen. Vi hade ett oförberett regelprov, som jag hade ett fel på. Sedan gick kursledarna kort igenom veckan. Vi åkte till ett möte för domare och åt på en skola. På kvällen kollade vi på VM-finalen. Riktigt spännande och bra spel av båda lagen. Kul att Japan vann!

På måndag, tisdag och onsdag hade vi två matcher varje dag. Jag var domare i en och AD i en. Vi dömde p16 och p18 matcher. Jag var lite nervös innan eftersom jag inte dömer så mycket killar, men det fungerade bra i våra team. Vi dömde lag från Sverige, Norge, Tyskland, England, Italien och Mexiko. Kul!

På måndag kväll var vi på invigningen. Roligt för damlandslaget att bli hyllade av så mycket folk. Det var inmarsch, framträdande och tal. Sandra Fogelberg gjorde sin del om Fair Play riktigt bra!

Vi hann med en del teori, kostföreläsning och ett riktigt givande fyspass under veckan.

Vädret såg ut att bli riktigt dåligt, men vi hade tur och hade sol nästan hela veckan. Lite regn en natt gjorde att en av matcherna på morgonen blev mer vattenpolo än fotboll. Jag kände fyra av domarna sen tidigare och lärde känna en ny. Vi hade riktigt roligt tillsammans!

Utbildningen gick bra och jag har fått två provmatcher i Söderettan i höst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0