Mitträff i Varberg!

I fredags körde jag upp till Varberg. På vägen hämtade jag Jilan i Helsingborg. Vi kom upp klockan 17 till Påskbergsvallen. Skönt väder för löptest! Det var mycket folk i området, för det spelades fotbollscup. En damallsvenskdomare var med på vårt test, så vi körde deras tider. Först de korta (6x40m). Själv började jag långsamt, men det gick snabbare och snabbare. Sista gången sprang jag 6,17. Till nästa gång ska jag träna snabbhet, så jag kommer ner mot 6 sekunder. Vi delade sen in oss i två grupper och körde det längre löptestet. Själv kändes det lugnt. Riktigt bra jobbat av alla! Efter löpningen försökte Tess slå Micke i Plankan. Tyvärr misslyckades hon. Vi kunde inte låta Micke vara obesegrad, så jag och Elsa utmanade honom och vann!:)

Lovisa, Cissi, Paula, Jilan och Elsa.Jilan, Elsa, Olga och AliciaTess kör extra magträning!Plank-tävling!Elsa och jag slår Micke, trots Olka matar honom med banan under tiden.

Vi åkte till Sandras sommarstuga på kvällen. Det blev grillad kycklingfilé, potatissallad med curry, bröd och sallad. Riktigt gott! Sedan hade vi lekar/tävlingar, där Tess var lekledare. Jag, Elsa och Sandra hamnade i lag 3. Elsa visade sin vinnarsida och var bäst på nästan allt. Spotta godis, sparka godis, doppa penna i flaska och ta sig över med olika kroppsdelar. Rullningen var värst. Allt snurrade! Vi lyckades få mest poäng och vinna! Sedan gick vi ner till havet och några tog ett dopp. Det var härligt i vattnet. Mycket varmare än vad jag trodde. Resten av kvällen/natten spelade vi spel, Alias. Det gällde att få den andra att gissa vilket ord man förklarade. Jag och Alicia var i samma lag. Första rundan vann Sandra och Elsa överlägst, men i andra rundan slog Alicia och jag, Micke och Tess. Väldigt sen läggdags, men har man kul så har man.

Maten är klar!Olga, Alicia och SandraStädning efter en olycka!På väg ut i vattnetUppe från havet!

Frukost vid halv nio. Coachens timme. Städning. Vi åkte hem ganska tidigt för att hinna se Sveriges match mot Nordkorea. En jätterolig mitträff! Tråkigt bara att det var många som inte kunde! Ska bli kul att träffa de flesta igen på Gothia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0