VM-brons

Igår blev det scones till frukost. Sen laddade vi inför matchen. Vid fem var vi hos Linda och Jill. Vi åt indisk kycklinggryta innan matchen. Väldigt gott! Jag var lite nervös att Sverige skulle vara lika dåliga som mot Japan, men det kändes mycket bättre redan från början. Matchen böljade fram och tillbaka. Det var en bra match med chanser åt båda håll. Härligt när Lotta Schelin fick in 1-0. I andra halvlek pressade stundtals Frankrike, men Sverige kom upp och skapade lägen. Surt när Frankrike gjorde 1-1 och ännu tyngre blev det när Josefin Öqvist blev utvisad. Frankrike tog ändå inte över helt. Det kändes som det skulle bli tungt med en förlängning för svenskorna, men istället gör Marie Hammarström ett riktigt snyggt mål. De sista minuterna och den väldigt långa tilläggstiden blev nervösa, men skönt när det var över. Det var riktigt bra att Sverige tog brons. Jag kanske får vara med och fira medaljen på Gothia på måndag! Det hade varit kul!