Tropisk värme...

I tre dagar har det känts som vi inte varit i Sverige.
 
Glass är aldrig fel!
 
I lördags var det först ganska molnigt. Jag och Petra var i Västra Hamnen. Vi åt jättegoda glassar. På eftermiddagen sprack det upp och det blev helt soligt. Jag cyklade hem vid 15-tiden och blev helt blöt på vägen hem. Jag och Jimmy cyklade sen in till Malmöfestivalen och åt mat. Grillspettstallrikar. Gott! Vi gick och tittade på Rix FM-festivalen. Kul när varje artist sjunger 2-3 låtar. Agnes var bäst! Hon känns som en stjärna. Vi cyklade sen hem, men fick sms av pappa, så vi cyklade tillbaka och gick en runda med dem. Vi cyklade till Pers inflyttningsfest. Jimmy ville kolla på Rebecca och Fiona, så vi var inte där så länge. Det tog lång tid innan de som ville kom iväg, men vi hann precis till de började. Inte min musiksmak, men det var många som gillade det.
 
HBK/HIF spelade 0-0 under dagen mot Onslunda. Det saknades jättemånga spelare av olika anledningar, men de som var där hade gjort en jätteinsats. Enligt Claudio var vi värda en vinst med skott i ribba och stolpe. Jag får komma och heja fram till vinst på lördag. Känns lite som att jag är skadad utan att ha ont. Jag blev ännu mer sugen på att spela när jag fick se Linneas pappas bilder från matchen.
 
I söndags svettades jag mest hela dagen. Jimmy var ute med Bosses båt och jag längtade dit. Själv var jag 4:e domare på LdB - Djurgården. Jag träffade Alicia på stationen innan matchen och vi hade följa till Malmö IP. Malmö gjorde mål direkt och innan det hade gått 20 minuter så stod det 3-0. I slutet gjorde Malmö 4-0, som blev slutresultatet. Det blev en ganska lättdömd match, men Alicia skötte sig bra. Själv tyckte jag det var varmt att stå still och de som sprang såg ut att ha det väldigt svettigt. Kul att vara 4:e domare och kul att träffa Alicia!
 
Igår var det fortfarande väldigt varmt. Jag jobbade hela dagen. På kvällen var jag hos Cecilia i Lund. Katrin var också där. Vi åt pizzor och glass från VESPA och tittade på Robinson. Det var länge sedan vi sågs, så vi får hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0