Äntligen hemma!

Annandag jul började med frukost. Sen gick vi för att träffa en ny läkare. Hon lyssnade på hjärtat länge och tyckte det lät bra. Sedan undersökte hon ljumskarna och kärlen där. Det såg bra ut. Hon lyssnade sen en gång till på hjärtat och tyckte då att hon hörde ett litet annorlunda ljud. Det bestämdes att vi skulle göra ett ekg, för säkerhets skull, men att vi inte skulle vara oroliga. Det hade känts bättre om de inte hört något konstigt, men eftersom de hade gjort det kändes det lika bra att de utförde lite extra tester. Vi fick gå tillbaka på rummet och vänta. Väntan blev lång, men vid tolv fick vi gå ner och göra ekg. Det var mindre kul att få alla klisterlapparna påsatta, men sen höll hon sig lugn. Kurvan var hur fin som helst och vi fick nu åka hem. Vi ska på återbesök om 1-2 veckor och lyssna på hjärtat igen. Innan vi åkte hem gjordes ett pku-test och jag fick lunch. Vi städade undan och packade ihop allt. Vår lilla tjej var duktig och åkte lugnt och fint hem i bilen. Vi var hemma lite efter 13.
 
 
Vi städade upp och vilade upp oss en stund. Senare på eftermiddagen kom min familj och Jimmys mamma och Bosse. Tjejerna låg och mös i sängen, medan den manliga delen samlades i vardagsrummet. Vi fick julklappar och presenter till lilltjejen. Allt väldigt användbart! Vi åt fika som gästerna hade med sig och det var mest fokus på den lilla. Alla turades om att hålla henne, men min pappa och Mikael sparar sig fortfarande. Till slut var det i alla fall mysigast att vara hos pappa Jimmy!
 
 
På kvällen kom Peter och Lasse och hälsade på. Vi fikade igen på resterna av fikan vi fått tidigare på eftermiddagen. Vi bestämde också att vår lilla tjej kommer att heta Malva!

Kommentarer
Postat av: agnetha ögren

Hej!
Jag och morfar är jättestolta. Tänk att vi har fått världens gulligaste lilla barnbarn.
Ett Stort Grattis till Dig och Jimmy!

Svar: Nu får du se till att läsa bloggen lite mer..:)
Helena, Säl, Söl, Sölis, Helenis eller vad ni vill...

2012-12-29 @ 13:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0