Inte bara EM...

I lördags var vi på Cecilias 30-årsfest i Ystad. Det var riktigt härligt väder. Vi dök upp vid 16-tiden. Det serverades först bullar och tårta. Riktigt gott! Sedan var det dags för tipspromenad, om 1982 och 9 juni. Ner till stranden och tillbaka. Svåra frågor, men vi tjejer hade ganska många rätt och lyckades vinna med en poäng. På kvällen blev det grillning. Fläskfilé och kyckling. Till det serverades det hemmagjord potatissallad, sallad, bröd och såser. Gott även detta och alla blev mätta. Vid 22 började jag bli riktigt trött och vi åkte hem. Jag började dessutom jobba kl 6 dagen efter. En riktigt trevlig 30-årsfest!

Stranden!Härligt i solenGrillningCarolina och Katarina i hammockenLite frisbee

I söndags efter jobbet, hämtade jag Jimmy och åkte till Bunkeflostrand. Jag skulle döma LB07 - Eskilstuna United DFF och han skulle till sin bror. LB07 började bra och ledde med 3-0 efter drygt 20 minuter. Precis innan pausen gjorde Eskilstuna två snabba mål och det var plötsligt match igen. I andra halvlek började det regna ganska mycket och det skapades inte så mycket chanser. Med ungefär 10 minuter kvar, gjorde LB07 4-2, vilket också blev slutresultatet.

Efter matchen åkte jag till Bosse och det blev grillat. Jag kollade på fotboll, medan Jimmy fick hoppa studsmatta och åka inlines med Jennifer och William.

U-laget slog serieledarna, Köpingebro IF, med 8-0. Laget var förstärkt med några a-lagsspelare, eftersom vi inte hade match med a-laget. Kul med många målskyttar!

Den här veckan är jag ledig. Riktigt skönt! I måndags var jag och tränade på Friskis för första gången på länge. Det blev Cross på Stadion. Ett skönt pass med styrka och lite löpning i Pildammsparken. Träningsvärk i armarna!

På kvällen åkte vi till Lund och åt trerätters på Bellman. Riktigt gott! Efter det gick vi till Myntha och tittade på andra halvlek av Frankrike - England. Sverige-matchen tittade vi på hos Johanna. Det kändes inte alls bra efteråt. Förutom resultatet var det kul att kolla på matchen med lite folk.

Johanna tog två bilder...

Igår var det dags för fotbollsträning. Det var ett tag sen sist. Vi tränade i Harlösa och vi var ganska få. 12 tror jag. Många studenter och annat nu i mitten av juni. Vi började med kvadraten. Sedan körde vi pass, volley, lår-volley, bröst-volley och nick. En backade och den andra sprang framåt. Mellan varje övning bytte vi plats. Vi fortsatte med att hålla bollen stillastående. Känns som jag gjort det mycket ute vid hörnorna. Jobbigt fast man knappt rörde sig. Vi körde sen avslut. Först på väggpass, sen nick och sist fick vi bollen felvänd och skulle göra vad vi ville. Skott eller friläge. Kul övning! Vi avslutade med spel på storplan. Några juniorer var med och spelade. Det röda laget vann båda matcherna, trots att Claudio bytte lag och trodde det skulle bli två vinster. Ellen gjorde två drömmål från sin högerbacksposition. Kul att spela med killarna. De var lite snabbare än oss, men man kände att man hade chans mot dem.

Efter träningen åkte nio stycken till Jessica i Genarp. Det bjöds inte på den "vanliga" studentmaten, men den var riktigt, riktigt god. Tårtan med maräng, jordgubbar, grädde och smörkräm var också väldigt, väldigt god. Jessica verkade ha haft en rolig dag och hoppas även resten av natten blev det!

Jessica, lika söt då som nu!:)Nästan alla ville vara med på bild!Ellen var rädd om sin tårta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0