Midsommar!

I fredags blev det lite sömn, innan vi åkte upp till Yngsjö. Vi var där vid halv ett. Nästan direkt åt vi midsommarmat. Riktigt gott och mycket att välja mellan. Det blev sång och dricka mellan tuggorna också. Elin hade fixat ett jättefint sånghäfte och var den som höll i sången. Vi satt ute, men under tak för det regnade stundtals ganska mycket. Efteråt blev det jordgubbar med grädde. På eftermiddagen var det uppehåll och vi passade på att spela kubb. Jag var först med Jimmy och David och efter två rundor bytte Ida med Jimmy. Vi spelade sen ett spel där den som var mest svensk vann. Tror David kom först och Ida sist. Det förbereddes sen för grillningen. Goda potatissallader, grillspett och sallader fixades. Själv grillade vi fläskfilé, som blev väldigt god.
 
 
Efter maten kollade en del på Tyskland - Grekland. Grekland höll emot bra i mer än halva matchen, men sen blev Tyskland för starka. Vi åt Jerkers efterrätt. Något av det godaste jag ätit. Tre olika sorters choklad blandat. En mörk som smakade tryffel, en vit och en ljusbrun. Jimmy, som skulle vara snäll, tog upp mycket till mig. Det var väldigt mäktigt, så jag orkade knappt äta upp allt. Lite innan halv elva begav sig de flesta ner till stranden. Nu hade det klarnat upp. Det tändes bål, lyktor tändes och flög upp i luften och det hela avslutades med ett stort fyrverkerie. Det kändes som det aldrig skulle ta slut. Väldigt fint! På hemvägen bestämde jag och Jimmy att vi skulle hälsa på på Elles fest. Det var mer folk och lite mer dricka och fart på den festen. En kille hämtades med ambulans, men resten kändes inte så fulla. Efter en halvtimme gick vi hem och lade oss.
 
 
På morgonen blev det frukost. Nu var det fint väder, så vi satt ute. Vi plockade ihop våra saker och spelade spel. Innan vi åkte hem blev det fika. Spettkaka, kakor och bullar.
 
En lugn och trevlig midsommar, bara vädret som hade kunnat vara lite bättre!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0