Stockholm!

Jag har varit i Stockholm i några dagar. Härligt höstväder och fullt upp. Jag åkte upp i onsdags och var framme på eftermiddagen. På kvällen gjorde jag och Anneli lasagne. Vi tittade sen på Älska mig igen. En riktigt bra romantisk komedi, men väldigt, väldigt sorglig. Tårarna rann en hel del på mig, men det var ingenting jämfört med vad de gjorde på Anneli.
 
På torsdagen satt jag ute i solen och läste Hundraåringen som försvann. På kvällen blev det Sverige - Kina och Robinsonfinalen. Vid midnatt gick jag till Kristineberg, för att möta Jimmy som åkt tåg upp.
 
På fredagen tog jag och Jimmy det lugnt på dagen. Vi köade vid tjugo i fem till Flippin' Burgers. Ett jättepopulärt hamburgerställe. Vi hade 30 pers framför oss, fast vi var där 20 min innan det öppnade. Vi hade turen att få ett bord direkt. Hamburgarna var goda, men godast var min milkshake. Jordgubbscheescake! Vi åkte vid åttatiden in till Södermalm och träffade Lasse och Beth. De åt först indisk mat och sen gick vi till Dislocated. Vi lyssnade på tre band. Det första var riktigt dåligt och sångaren hade ingen utstrålning. Det andra var det lite mer fart i och de hade riktigt kul på scenen. Det sista bandet kändes proffsigare och spelade flera bra låtar.
 
Världens godaste milkshake?!
 
På lördagen åkte jag och Jimmy till Sätrahallen för att kolla på crossfit. Vi var där hela dagen och fick se många bra prestationer. På kvällen åt vi lax med pasta. De andra tittade på en komedi, men jag somnade en kvart in i filmen.
 
 
Igår var vi och kollade på crossfiten igen. Anneli och Oskar var också med. Själv missade jag finalerna, eftersom jag tog tåget hem vid 13 för att jag skulle börja jobba natt. Jimmy stannade hela dagen och hejade på Gripen. Två av coacherna gick till final och Johannes vann hela tävlingen. Det var två tjejer och kanske tio killar från Gripen som tävlade. Alla skötte sig bra och extra kul att titta, när det är många man kan heja på. Det var mycket olika lyft, men även handstående, pull-ups och toes-to-bar. I finalen var det lite blandat med löpning, ring-dips och utfallsteg.
 
En rolig helg och kul att träffa Anneli och Oskar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0