Mycket skoj!

Igår var det dags för Blåklocksfröerna att ses igen. Den här gången var det i Rövarekulan. Jag kände igen namnet sen man var liten, men hade ingen aning om var det låg. Trots att jag kollade upp det så lyckades jag köra fel, men vi kom ändå fram precis i tid. Det var en del snö och is kvar nere vid parkeringen. Jag valde att ta vagnen, men vi skulle bara ha tagit bärselet för det var inte den bästa vägen för vagnen. Vi gick en bit och satt sen i solen och fikade. Malva sov hela tiden, men verkade ha det mysigt både i vagnen och bärselet. Jättehärligt väder!!! Hoppas på lika bra väder nästa gång.
 
 
Rövarekulan låg vid Löberöd och på vägen hem passade vi på att åka inom Sandby. Vi satt ute i solen och fikade. Hur skönt som helst. Malva verkade gilla solen och såg ut som en riktig soldyrkare. Pappa passade på att hålla och busa med henne. Även mamma hann hem, så att hon hann träffa Malva en liten stund. Hon tyckte det hade gått alldeles för länge sedan de sågs.
 
 
 
Jag och Malva åkte sedan direkt till Emma i Limhamn, eftersom Jimmy ändå jobbade över. Efter att vi hade parkerat bilen träffade vi Katrin och Cecilia. Emma bjöd på god mat och kladdkaka med jordgubbar och grädde till efterrätt. Malva var på gott humör och charmade tjejerna. Hon fick även fina presenter. Ett par tuffa uggleskor och en lilleskutt body.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0