Bröllop

Jag skulle egentligen inte ha spelat matchen, men vi saknade så mycket folk så jag fick tillåtelse av Jimmy i tisdags att hoppa över kyrkan. Efteråt är jag glad att jag var med...:)
 
Min mamma och pappa skulle passa Malva och kom till Malmö halv två. De skjutsade Jimmy och Mackan till kyrkan. Själv skulle jag snabba mig efter matchen, men lyckades köra fel. Hamnade i Spjutstorp istället för Skånes Tranås. Jag trodde inte det fanns så många vägar ut från Onslunda. Jag åkte via Sandby och bytte om och matade Malva. Jag kom till bröllopsfesten lagom till maten. Det serverades riktigt god mat, hölls roliga och vackra tal och Anna och Fredrik var så fina. Själv satt jag med Emil, Sofie och Max och vi hade trevligt vid bordet. Det sista talet var en sång. Fem killar framförde den. De kanske inte hade de bästa sångrösterna, men de fick mest applåder. Efter maten blev det dans hela kvällen.
 
 
Vi åkte hem vid två och sov i Sandby. Malva verkade ha glömt bort att jag nog ville sova och vaknade halv fem och var hungrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0